Veel gestelde vragen

Hieronder vindt u een aantal veel gestelde vragen. Hebt u zelf een vraag en vindt u hier niet het antwoord? Neemt u dan gerust contact met ons op via 035 – 5244465 of mail@adfra.nl.

Hoe vraag ik een offerte aan?

U kunt op twee manieren een offerte aanvragen. Wilt u eerst een inschatting van de kosten. Als u zelf de maten opgeeft, kunt u hier een voorlopige offerte aanvragen.

Wilt u echter een precieze offerte en ook advies over welke deur voor u geschikt is? Neemt u dan contact op voor een afspraak. Dan komt een van onze monteurs bij u langs om de maten op te nemen en de situatie ter plekke te bekijken.

Ik heb kleine kinderen en huisdieren. Zijn uw garagedeuren wel veilig?

Ja. Alle garagedeuren van Adfra hebben een vingerknelbeveiliging. De elektrische deuren zijn bovendien voorzien van een knelbeveiliging die voorkomt dat er personen of goederen onder de deur bekneld raken.

Zijn uw deuren voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen?

Ja. Bijna alle modellen dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien kunt u een beroep doen op de gediplomeerde preventieadviseur van Adfra. Hij kan u helpen om ook de andere onderdelen van uw woning te laten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kan ik zelf de kleur kiezen van mijn garagedeur?

Ja. U kunt uw deur in vrijwel elke kleur laten spuiten. U kunt ook een standaardkleur kiezen. Sommige modellen zijn voorzien van houtfolie.

Komt u de maten van mijn nieuwe garagedeur opnemen?

Ja. Monteurs van Adfra komen altijd zelf de maten opnemen en de situatie ter plekke bekijken. Alleen zo kunnen we u goed adviseren en u een passende en stijlvolle deur garanderen.

Hoelang duurt de montage van mijn garagedeur?

De monteur van Adfra rijdt ’s morgens bij u voor. U kunt erop rekenen dat u zowel uw garage als uw woning ’s avonds weer veilig kunt afsluiten. In vrijwel alle gevallen (90%) duurt de montage van een garagedeur één dag.

Wordt de oude deur door u afgevoerd?

Ja. Wij voeren de oude deur af, net als de verpakkingsmaterialen en het andere afval. Na de montage wordt alles schoon opgeleverd.

Wat zijn de functies van de vier knoppen op de afstandsbediening?

De afstandbediening heeft vier functieknoppen waarmee u bijvoorbeeld 4 verschillende deuren bedient. Of deuren en een inrijpoort en/of deuren en verlichting in combinatie met een inrijpoort.

Mijn inrit heeft een elektrisch hek. Kan de nieuwe afstandsbediening ook op dit hek worden ingeregeld?

Ja. Uw bestaande inrijpoort met elektrische aandrijving kan op een ontvanger worden aangesloten. Zo kunt u met één zender zowel uw deur als inrijpoort bedienen. Als u kiest voor een van onze poortautomatiseringen is deze ontvanger uiteraard al geïntegreerd.

Kan in de sectionaaldeuren ook een loopdeur gemaakt worden?

Ja. Een sectionaaldeur kan voorzien worden van een loopdeur. Mét een lage onderdorpel zodat u makkelijk kunt instappen.

Kan er een loopdeur in mijn bestaande garagedeur gemaakt worden?

Ja. Ook in uw bestaande garagedeur kan een loopdeur worden aangebracht. Dat is technisch mogelijk, maar wel een kostbare zaak.

Kan mijn bestaande deur voorzien worden van een elektrische aandrijving met afstandsbediening?

Ja. Vrijwel alle bestaande deuren kunnen uitgerust worden met elektrische aandrijving met afstandsbediening. Dat geldt ook voor dubbele draaideuren en kanteldeuren.

Levert en monteert Adfra ook zonwering?

Ja. Hier leest u meer informatie over zonwering.

Levert en monteert Adfra ook rolluiken?

Ja. Hier leest u meer informatie over rolluiken.