Over ADFRA

ADFRA Deurtechniek is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in exterieure deurtechnieken en heeft een eigen montagedienst. Ons bedrijf is gevestigd in Huizen. We zijn een familiebedrijf en hechten aan persoonlijk contact met onze klanten.

Een mooie en stijlvolle garagedeur in drie stappen

Wij leveren garagedeuren , maar ook bedrijfsdeuren, zonwering en rolluiken aan zowel particulieren als bedrijven.

Vraag hier uw offerte aan.

Bedrijfsdeuren

Adfra Deurtechniek beschikt over een uitgebreid assortiment bedrijfsdeuren in uiteenlopende modellen en materialen. Het zijn geïsoleerde overheaddeuren opgebouwd uit horizontale panelen. De deurbladindeling kan aangepast worden aan de gevel of lichtelementen in de gevels. De ALU-volglas deur is standaard opgebouwd uit naturel aluminium geanodiseerde profielen die weer- en corrosiebestendig zijn. De scharnieren en wielbeugelscharnieren zijn rondom verzinkt. Als de deuren in een zeer vochtige ruimte (bv. wasstraat) komen, kan tegen meerprijs het beslag in roestvrij staal geleverd worden. De bedrijfsdeuren kunnen in elke kleur worden geleverd.

Zonweringen

Het cassettescherm TC130 is standaard uitgevoerd in roestvrij staal en aluminium. U kunt kiezen voor elektrische bediening, eventueel gekoppeld aan een zon/windautomaat, en (handmatige) stangbediening. Zowel de cassette als het doek is in vrijwel elke gewenste kleur leverbaar. Dit cassettescherm heeft een volledig kapprofiel dat het zonweringdoek beschermt tegen regen en wind en ook de knikarmen verbergt. De doeklengte (uitval) is variabel.

Een screen weert direct zonlicht uit huis. U behoudt echter het zicht naar buiten. Het materiaal is glasvezeldoek en gelakt aluminium. Een screen wordt aan de buitenzijde van het raam gemonteerd.

Rolluiken

Een rolluik biedt privacy, veiligheid en bescherming. Daarnaast werkt het warmte-isolerend en energiebesparend op uw woning. Het rolluik VR110 is een compact voorzetrolluik met dubbelwandige aluminium lamellen en is leverbaar in diverse kleuren. De rolluiken zijn standaard uitgevoerd met elektrische bediening, U kunt kiezen voor (handmatige) stangbediening.