Soorten deuren

Wat voor garagedeur u ook wilt, Adfra levert en monteert hem

De garagedeuren zijn leverbaar in vrijwel alle maten en uitvoeringen. U kunt kiezen uit geïsoleerde stalen of houten sectionaaldeuren (overheaddeuren). U hebt de keuze uit vlakke panelen of panelen met horizontale profielen of cassetteprofielen.

Een nauwgezette modernisering en aanpassing (restauratie) van uw monumentale bestaande garagedeur is ook mogelijk. En u kunt de garagedeuren natuurlijk combineren met bijvoorbeeld een beglaasde sectie of een loopdeur.

Alle deuren kunnen uitgerust worden met elektrische aandrijving met afstandbediening.

In elke gewenste kleur

Kies een kleur die aansluit bij de uitstraling van uw huis. De deuren zijn leverbaar in 10 standaardkleuren én de 210 officiële RAL-kleuren.

Sectionaaldeur

Sectionaaldeuren zijn opgebouwd uit horizontale scharnierende delen die in een railsysteem omhoog geschoven worden onder het plafond. Omdat de deur onder het dak van de garage schuift, wint u extra ruimte.

Restauratie bestaande deuren

Monumentale huizen beschikken vaak over fraaie garagedeuren en inrijpoorten. Bijvoorbeeld nostalgische dubbele draaideuren met handbediening. U kunt uw bestaande deur moderniseren en laten voorzien van een elektrische aandrijving. Door aan de onderkant van de deuren ook een mechanische grendel te plaatsen, ontstaat een robuuste constructie. U behoudt zo uw monumentale garagedeur maar met het comfort van elektrische bediening.

Bedrijfsdeur

Alle bedrijfsdeuren zijn geïsoleerde sectionaaldeuren opgebouwd uit horizontale panelen. U kunt kiezen voor verschillende modellen en materialen. De indeling van het deurblad kan afgestemd worden op de bestaande gevel van uw bedrijfspand.

Deze ALU-volglasdeur heeft naturel aluminium geanodiseerde profielen die weer- en corrossiebestendig zijn. (Wielbeugel-)scharnieren zijn rondom verzinkt. Wordt de deur geplaatst in een zeer vochtige ruimte (wasstraat)? Dan kan het beslag ook in roestvrij staal worden uitgevoerd.