Bediening

Elk type garagedeur kan uitgerust worden met elektrische aandrijving en afstandbediening. Bij uw bestelling geeft u aan welke bediening u wilt.

U kiest uit deze veilige, praktische en voordelige methodes om uw garagedeur te openen:

Elektrische aandrijving

Elektrische aandrijving – het geautomatiseerd openen en sluiten – draagt bij aan een lange levensduur van de deuren. Elektrische aandrijving is in zowel 230V als 400V leverbaar.

Numeriek codepaneel
U opent uw garage van buitenaf met uw 4-cijferige code. Draadloos, zuinig en gemakkelijk te programmeren.

Sleutelschakelaar
Met een draadloze sleutelschakelaar opent en sluit u eenvoudig de deuren van uw garage.

Onderloopbeveiliging
Onderloopbeveiliging voorkomt dat een voorwerp of persoon wordt ingeklemd door de deur.

Infrarood fotocelbeveiliging
Infrarood fotocelbeveiliging voorkomt dat de deur sluit als bijvoorbeeld uw kind onder de deur aan het spelen is.

Afstandbediening

Met afstandsbediening opent u de garagedeuren comfortabel en veilig vanuit uw auto. Het bedienen van de deur is net zo makkelijk als het bedienen van uw tv. Beschut tegen weer en wind rijdt u uw garage binnen. Bovendien is het een extra inbraakpreventie.

Handzender
Met een handzender opent u de garagedeur met een druk op de knop. De compacte handzender is te gebruiken als sleutelhanger (zo hebt u de zender altijd bij u!). Extra handzenders zijn leverbaar.

Grootlichtbediening
Met grootlichtbediening (GLB) opent u veilig en simpel met het grootlicht van uw auto uw garagedeur. Het systeem is toepasbaar op elke aandrijving.

Mobiele telefoon
Deze GSM afstandbediening werkt heel eenvoudig met nummerherkenning van uw eigen mobiele telefoon. U belt het nummer waarna het kastje de verbinding verbreekt en de deur opent. U betaalt dus geen extra gesprekskosten. Een veilige en voordelige afstandbediening.