Garagedeuren

Adfra Deurtechniek levert en monteert garagedeuren op maat die passen bij uw woning. Uw garagedeur draagt door zijn stijlvolle uiterlijk en robuustheid bij aan de esthetische en financiële waarde én de veiligheid van uw woning.

Dit zijn nog meer voordelen van de garagedeuren van Adfra Deurtechniek

U bespaart ruimte
De garagedeuren bestaan uit een aantal horizontale panelen die via scharnieren met elkaar verbonden zijn. Deze panelen worden in verticale looprails geleid en met behulp van torsieveren opgetrokken. Hierdoor is er geen ruimteverlies binnen of buiten de garage.

U en uw bezittingen zijn veilig
Alle Adfra garagedeuren dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dat wil zeggen dat bij de constructie inbraakpreventie leidend is. Alle deuren zijn brandvertragend.

Alle deuren zijn bovendien voorzien van vingerknelbeveiliging waardoor er geen vingers of handen tussen de panelen kunnen komen. Met onderloopbeveiliging voorkomt u dat een voorwerp of persoon wordt ingeklemd door de deur. Ook infrarood fotocelbeveiliging kan voorkomen dat de deur sluit als bijvoorbeeld uw kind onder de deur aan het spelen is.

Natuurlijk heeft uw deur ook een snelontkoppeling. Bij stroomuitval kunt u uw deur dus met de hand openen. Uw deur kan altijd open en u – of uw familielid – kan zichzelf dus nooit in- of uitsluiten.

Uw garage is geïsoleerd en comfortabel
De garagedeuren zijn uitstekend geïsoleerd en zeer eenvoudig te bedienen.

Welke deur wilt u?

De garagedeuren zijn leverbaar in vrijwel alle maten, kleuren en uitvoeringen. U kunt kiezen uit stalen of houten overheaddeuren met vlakke panelen of panelen met horizontale profielen of cassetteprofielen. U kunt ook kiezen voor een nauwgezette modernisering en aanpassing (restauratie) van uw monumentale bestaande garagedeur.

Lees meer over de soorten garagedeuren.

Hoe wilt u uw deur bedienen?

Alle deuren kunnen uitgerust worden met elektrische aandrijving en afstandbediening. Bij uw bestelling geeft u aan welke bediening u wilt. U kiest uit verschillende veilige, praktische en voordelige methodes voor het openen en sluiten van uw garagedeur.

Lees meer over de bediening van uw garagedeur.